KUGLANjE 2019

13.04.2019.god. u organizaciji Sportskog saveza invalida Srbije, u kuglani SPC “Vojvodina“ u Novom Sadu održano je Prvenstvo Srbije za osobe sa invaliditetom u Kuglanju.

Takmičenje je održano u okviru aktivnosti programskog konkursa Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije „za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji“.

Na takmičenju su učešće uzele ekipe iz 16 gradova iz cele Srbije, od Negotina, Bora, Subotice pa do domaćina grada Novog Sada. Ekipe su se takmičile u pojdinačnim konkurencijama žene i muškarci dok su zbirni pojedinačni rezultati činili ekipni plasman.
Prvo mesto ekipno osvojila je ekipa DSRI Bačka Palanka, drugoplasirana je bila ekipa SSRIG Novi Sad a treće mesto zauzela je ekipa DSRI Jagodina.
U pojedinačnoj konkurenciji (muškarci) prvo mesto osvojio je Robert Juhas takmičar DSRI Subotica, drugoplasirani je bilo Goran Rogić takmičar SS OSI Beograda a treće mesto osvojio je Dragan Tomić takmičar DSRI Jagodina.
U pojedinačnoj konkurenciji (žene) prvo mesto osvojila je Vukica Alimpić takmičarka DSRI Bačka Palanka, drugoplasirana je bila Marica Levatić takmičarka SSRI Zrenjanin, dok je trećeplasirana bila Dragana Magovčević-Mitrić takmičarka SS OSI Beograda.
Otvaranju i toku takmičenja prisustvovali su zamenica Pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku g-đa. Milka Budakov i predstavnik Gradskog veća Grada Beograda prof.dr. Fadilj Eminović.
BILTEN

 

                PRESS

Sportski Žurnal

SPORTSKA HRONIKA RTV

Галерија фотографија

1

 

Comments are closed.