Sportski ribolov 2020

U okviru aktivnosti Sportskog saveza invalida Srbije na programskom konkursu Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije „za unapredjenje polozaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji“, održano je Prvenstvo SSI Srbije za osobe sa invaliditetom u Sportskom ribolovu – „Srbobran 2020″

Takmičenje je odrzano 29.avgusta 2020. godine u Srbobranu na kanalu Bečej -Bogojevo u organizaciji Sportskog saveza invalida Srbije i uz poštovanje svih preporučenih mera kriznog štaba za zaštitu od zarazne bolesti „Covid 19″ organizatorima sportskih takmičenja.
Na takmičenju je ucestvovalo 16 ekipa – lokalnih organizacija-clanica SSI Srbije a pobedu u ekipnom plasmanu odnela je ekipa DSRI Bačka Palanka, drugoplasirana je bila ekipa DSRI Požega dok je treće mesto zauzela ekipa DSRI Srbobran.
U pojedinačnoj konkurenciji „najbolji na pisti“ u kategoriji „lov ribe udicom na plovak“ najbolja je bila Takmičarka SS OSI Beograda Spomenka Rajaković, dok su drugoplasirani i trćeplasirani bili Branko Bobaček i Vlatko Čapelja takmičari DSRI Bačka Palanka.
Posebnu zahvalnost za pomoć u realizaciji dugujemo Opštini Srbobran čiji je predsednik  Radivoj Debeljački otvorio današnje takmičenje.

Comments are closed.